APPLE MIX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 526 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Apple Mix. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 19:34 De doos was kapot en we moesten de stukken karton uit de pizza pulken. Pizza was lauwwarm en het duurde op een maandagavond ruim een uur om twee pizza's nog geen km te bezorgen. Dit moet beter kunnen.
26 sep 2022 om 6:57 Vriendelijke bezorger en eten was goed.
25 sep 2022 om 20:15 Eten is gewoon lekker, niks op aan te merken. Knoflooksaus is niet mijn smaak, maar dat is persoonlijk. Bezorging liep een beetje uit, maar het is zondag dus dat zien we door de vingers
23 sep 2022 om 20:19 Heerlijk gegeten
22 sep 2022 om 22:38 Het was erg lekker en zeer warm bezorgd! Prima en volgende keer weer!
22 sep 2022 om 8:32 Serdecznie polecam
20 sep 2022 om 20:03 Top ! Ga zo door
18 sep 2022 om 20:30 Snelle bezorging. Eten was helaas minder o.a. Slappe patat en smaakloze pizza.
13 sep 2022 om 3:28 Het eten smaakte echt heel erg goed! Het was heet dat we het kregen en de bezorger was dik binnen de tijd dat het eten moest komen.
11 sep 2022 om 11:45 Het gaat de goede kant op Eten is een stuk beter en de salade ook 1 verbeter punt de patat was zo hard gebakken dat hij niet meer te eten was dus dat kon ik weg gooien helaas Ik hoop de volgende keer beter
2 sep 2022 om 20:54 Prima eten en snel bezorgd!
30 jun 2022 om 20:31 Ik had 2 Turkse pizza met kip, hier zaten 3 harde botjes in waar ik bijna mijn tand op kapot beet. De bezorging was snel, echter belde hij aan, belde gelijk nog een keer aan en ging daarna heel hard op het raam kloppen. Beetje asociaal